Semakan Keputusan Peperiksaan Penolong Pegawai Siasatan P29

Semakan Keputusan Peperiksaan Penolong Pegawai Siasatan P29 | Adakah anda calon peperiksaan online memasuki perkhidmatan awam (PSEE) sebelum ini? Pasti anda ternanti-nanti keputusan peperiksaan online PSEE ini kan?

Semakan Keputusan Peperiksaan Penolong Pegawai Siasatan P29

Untuk makluman, terdapat ribuan calon telah mengambil peperiksaan Penolong Pegawai Siasatan P29 ini. Persaingan memang banyak, namun hanya calon yang benar-benar menepati kriteria penilaian pihak SPA yang akan dipanggil temuduga.

Berapa Markah Lulus Peperiksaan Online Penolong Pegawai Siasatan P29

Soalan berapa markah lulus untuk peperiksaan PSEE ini memang admin pun nak tahu jugak. Agak susah nak memberikan jawapan memandangkan penilaian ini adalah maklumat SULIT pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA).

Mungkin 50%, mungkin juga perlu 100% markah penilaian Exam PSEE baru lah pihak SPA akan kategorikan lulus. Walaubagaimanapun, lulus atau tidak anda telah buat sehabis mungkin menjawab soalan-soalan peperiksaan yang lepas.

Semakan Keputusan Peperiksaan Online Penolong Pegawai Siasatan P29

Bagi memudahkan anda menyemak keputusan peperiksaan PSEE untuk jawatan Pembantu Penolong Pegawai Pendaftaran KP29 ini, kami berikan anda pautan dibawah untuk menyemak keputusan nama anda samada LULUS ataupun TIDAK!

Semak Keputusan Exam – KLIK SINI

  • Bilangan Calon Yang Dipanggil Peperiksaan: 20,307 Orang Calon
  • Bilangan Calon Yang Menduduki Peperiksaan: 13,107 Orang Calon
  • Bilangan Calon Yang Lulus Peperiksaan: 4,290 Orang Calon
  • Bilangan Kekosongan Jawatan: 30 Lantikan dan 135 Simpanan

Keputusan Exam Penolong Pegawai Siasatan P29

Tahniah! Kepada anda yang berjaya peperiksaan ini. Perjuangan anda baru saja diperingkat awal, selepas lulus peperiksaan PSEE, anda akan menjalani temuduga dengan pihak SPA pula.

Terdapat ratusan atau ribuan calon yang akan ditemuduga nanti, padahal kekosongan cuma berapa je?

Persaingan terlalu sengit, apa yang yang anda perlu lakukan? BUAT PERSEDIAAN AWAL! Ya, itu yang anda perlu buat sebelum sesi temuduga SPA.

Baca Juga  Semakan Keputusan Peperiksaan Pegawai Bomba KB19

Panduan Temuduga Kerja Kerajaan

Kami mahu membantu anda lulus temuduga ini. Kami sediakan pautan Rujukan Temuduga Kerja Kerajaan dibawah ini untuk membantu anda membuat persediaan awal temuduga.

Buatlah persediaan awal menghadapi temuduga SPA nanti. Panduan ini bukan sahaja kongsikan contoh soalan temuduga, template resume dan tip berpakaian semasa temuduga tetapi juga menampilkan 72 tips menulis resume.

Dapatkan Ebook Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan dibawah ni.

P/S: Untuk makluman, pakej rujukan ini adalah dalam bentuk Ebook (Buku Digital) berbentuk PDF. Selepas pengesahan pembayaran dibuat, anda akan terus mendapat akses untuk memuat-turun ebook ini. Tak usah fikir soal pengeposan. Anda akan dapat ebook ini automatik melalui email sahaja.

Semoga dengan perkongsian Semakan Keputusan Peperiksaan Penolong Pegawai Siasatan P29 ini membantu anda membuat semakan keputusan Exam PSEE Penolong Pegawai Pendaftaran KP29.

Semoga berjaya untuk sesi temuduga nanti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

You cannot copy content of this page

Open chat
1
Boleh Kami Bantu Anda?
Hello, boleh kami bantu anda?