Semakan Keputusan Ujian Psikometrik Pembantu Kemahiran H11

Adakah anda calon peperiksaan online memasuki perkhidmatan awam (PSEE) sebelum ini? Pasti anda ternanti-nanti keputusan peperiksaan online Ujian Psikometrik ini kan?

Semakan Keputusan Ujian Psikometrik Pembantu Kemahiran H11

Untuk makluman, terdapat ribuan calon telah mengambil peperiksaan Pembantu Kemahiran H11 ini. Persaingan memang banyak, namun hanya calon yang benar-benar menepati kriteria penilaian pihak SPA yang akan dipanggil temuduga.

Berapa Markah Lulus Ujian Psikometrik Pembantu Kemahiran H11?

Soalan berapa markah lulus untuk peperiksaan PSEE ini memang admin pun nak tahu jugak. Agak susah nak memberikan jawapan memandangkan penilaian ini adalah maklumat SULIT pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA).

Mungkin 50%, mungkin juga perlu 100% markah penilaian Exam PSEE baru lah pihak SPA akan kategorikan lulus. Walaubagaimanapun, lulus atau tidak anda telah buat sehabis mungkin menjawab soalan-soalan peperiksaan yang lepas.

Semakan Keputusan Peperiksaan Online Ujian Psikometrik Pembantu Kemahiran H11

Bagi memudahkan anda menyemak keputusan peperiksaan PSEE Ujian Psikometrik untuk jawatan Pembantu Kemahiran H11 ini, kami berikan anda pautan dibawah untuk menyemak keputusan nama anda samada LULUS ataupun TIDAK!

Semak Keputusan Exam – Klik Sini

Keputusan Ujian Psikometrik Pembantu Kemahiran H11 Terkini (13/3/2020)

  • Bilangan calon yang dipanggil ujian: 51 orang calon
  • Bilangan calon yang lulus: 30 orang calon
  • Bilangan kekosongan jawatan: 1 lantikan dan 5 simpanan

Keputusan Exam Psikometrik Pembantu Kemahiran H11

Tahniah! Kepada anda yang berjaya peperiksaan ini. Perjuangan anda baru saja diperingkat awal, selepas lulus peperiksaan PSEE, anda akan menjalani temuduga dengan pihak SPA pula.

Terdapat ratusan atau ribuan calon yang akan ditemuduga nanti, padahal kekosongan cuma berapa je?

Persaingan terlalu sengit, apa yang yang anda perlu lakukan? BUAT PERSEDIAAN AWAL! Ya, itu yang anda perlu buat sebelum sesi temuduga SPA.

Baca Juga  Semakan Keputusan Ujian Psikometrik Pegawai Syariah Gred LS41

Panduan Temuduga Kerja Kerajaan

Kami mahu membantu anda lulus temuduga ini. Kami sediakan pautan Rujukan Temuduga Kerja Kerajaan dibawah ini untuk membantu anda membuat persediaan awal temuduga.

Buatlah persediaan awal menghadapi temuduga SPA nanti. Panduan ini bukan sahaja kongsikan contoh soalan temuduga, template resume dan tip berpakaian semasa temuduga tetapi juga menampilkan 72 tips menulis resume.

Dapatkan Ebook Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan dibawah ni.

P/S: Untuk makluman, pakej rujukan ini adalah dalam bentuk Ebook (Buku Digital) berbentuk PDF. Selepas pengesahan pembayaran dibuat, anda akan terus mendapat akses untuk memuat-turun ebook ini. Tak usah fikir soal pengeposan. Anda akan dapat ebook ini automatik melalui email sahaja.

Semoga dengan perkongsian Semakan Keputusan Ujian Psikometrik Pembantu Kemahiran H11 ini membantu anda membuat semakan keputusan Exam PSEE Ujian Psikometrik Pembantu Kemahiran H11 .

Semoga berjaya untuk sesi temuduga nanti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

You cannot copy content of this page

Open chat
1
Boleh Kami Bantu Anda?
Hello, boleh kami bantu anda?